گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد
سرخط خبرها

رئیسی: وحدت شیعه و سنی برای ما راهبرد است نه تاکتیک| اصلاح شیوه تخصیص یارانه گامی برای رفع فقر مطلق است

  • کد خبر: ۱۰۸۶۷۵
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۰
رئیسی: وحدت شیعه و سنی برای ما راهبرد است نه تاکتیک| اصلاح شیوه تخصیص یارانه گامی برای رفع فقر مطلق است
رئیس‌جمهور جایگاه هموطنان و علمای اهل‌سنت را در تاریخ کشور بااهمیت توصیف کرد و گفت: علما و اندیشمندان اهل سنت در بلاد خود منشا خدمات بسیاری هستند و سال‌هاست که شیعه و سنی در ایران اسلامی با یکدیگر زندگی می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید‌ابراهیم رئیسی در دیدار با جمعی از علما و روحانیون اهل‌سنت با اشاره به تلاش‌های جدی دولت برای رفع مشکلات معیشتی مردم اظهار داشت: دولت به دغدغه‌های مردم که به روحانیون منتقل می‌شود، توجه و برای رفع این مشکلات تلاش می‌کند.

وی با تشریح وضعیت کشور در زمان آغاز به‌کار دولت سیزدهم، گفت: کسری بودجه نزدیک به ۵۰۰ هزار میلیاردی، باقی‌ماندن بدهی ماهانه ۱۰ هزار میلیاردی، فوت قریب به ۷۰۰ نفر در روز با ویروس منحوس کرونا، وجود تورم بی‌سابقه، تزریق رانتی ارز ۴۲۰۰ تومانی به بازار و وضعیت نامطلوب ذخایر کالای اساسی در کشور از موضوعاتی بود که دولت در روز‌های آغاز بکار خود با آن‌ها درگیر بود.

آیت‌الله رییسی یکی از مشکلات کشور را نحوه پرداخت ارز ۴۲۰۰ تومانی دانست و اظهار داشت: عملا بخش‌عمده‌ای از آنچه تحت عنوان ارز ترجیحی پرداخت می‌شد، در خدمت جریان فساد و رانت بود. در واقع هم هدررفت منابع کشور را داشتیم هم یارانه‌ها به مردم نمی‌رسید لذا منظور جلوگیری از ادامه این وضعیت تصمیم گرفته شد این مبلغ بجای پرداخت به حلقه اول تامین کالا یعنی واردکننده‌ها به حلقه آخر و ذینفع اصلی یعنی خود مردم و مصرف کنندگان داده شود.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه پرداخت ۴۰۰ هزار تومان بصورت ماهیانه به هر فرد کار سختی است، اما کارشناسان این روش را گامی برای نزدیک شدن به عدالت و رفع فقر مطلق می‌دانند گفت: این اقدام همه عدالت نیست بلکه یک گام برای عادلانه‌تر شدن وضعیت اقتصادی است.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به جایگاه مهم هموطنان و علمای اهل سنت در تاریخ کشور، گفت: شما علما و اندیشمندان در بلاد خود منشا خدمات بسیاری هستید و سال‌ها است که شیعه و سنی در ایران اسلامی با یکدیگر زندگی می‌کنند.

آیت الله رئیسی به درخواست برخی از علمای اهل تسنن برای استفاده بیشتر از آن‌ها در سمت‌های مدیریتی اشاره کرد و گفت: استفاده از شایستگان امری مهم و ضروری است و ملاک برای دولت، کارآمدی است و در هر استان که می‌روم بر استفاده از نیروی بومی در آن استان تاکید دارم.

رئیسی همچنین بر ضرورت سامان‌دهی به وضعیت کوله‌بران و سوخت‌بران تاکید کرد و اظهار داشت: اگر در گذشته درآمد‌های مرزی به مرزنشینان داده می‌شد و بازارچه‌های مرزی فعال می‌شدند شاهد مشکلات فعلی مرزنشینان نبودیم وبه وزیر کشور دستور داده‌ام نسبت به فعال‌شدن بازارچه‌های مرزی تعطیل شده اقدام نماید.

آیت‌الله رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع رشد جریان‌های تکفیری در منطقه اشاره کرد و اظهار داشت: باید مراقب نفوذ تفکرات تکفیری و سلفی در کشور باشیم؛ شیعه انگلیسی و سنی آمریکایی دو روی یک سکه هستند و هر دو ضد وحدت جهان اسلام هستند حال آنکه وحدت برای جمهوری اسلامی ایران یک راهبرد است نه یک امر تاکتیکی.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->